რა დაგჭირდებათ

  • საზღვარგარეთის ბიომეტრიული პასპორტი (რომელსაც მინიმუმ 1 წელი აქვს ვადა)
  • 4 ცალი ფოტოსურათი (3x4 სმ.)
  • სამოგზაურო დაზღვევა
  • ნასამართლეობის ცნობა

რას გთავაზობთ

  • სპეციალურად თქვენთვის შერჩეულ ვაკანსიათა ჩამონათვალს: ჩვენ ვთანამშრომლობთ ევროპის მოწინავე კომპანიებთან, რომლებიც ვაკანსიაების ფართო არჩევანს სთავაზობენ მსურველებს.
  • თქვენს გამოცდილებასა და საჭიროებებზე მორგებული სამუშაო ადგილის შერჩევას: გაგიწევთ პროფესიონალურ კონსულტაციას. შეგირჩევთ საუკეთესო სამუშაო ადგილს ჯანმრთელობის, ასაკის, პროფესიისა და სამუშაო გამოცდილების გათვალისწინებით.
  • ჩვენ უზრუნველვყოფთ ოფიციალურ მოწვევას, რომელსაც წარადგენთ საკონსულოში სამუშაო ვიზის ასაღებად.
  • გაგიწევთ სრულ საკონსულტაციო მომსახურებას.